TOFU

Dokusu ve lezzetiyle klasikleşen tofumuz. İlaç, kimyasal ve gübre kullanmadan, tamamen yerli tohumlardan ürettiğimiz soya fasulyelerinden elde ediyoruz.

Laktoz içermez

%100 Vegan

Koruyucu içermez

GDO’suz

Uluslararası FSSC 22000 sertifikalı

TOFU

Dokusu ve lezzetiyle klasikleşen tofumuz. İlaç, kimyasal ve gübre kullanmadan, tamamen yerli tohumlardan ürettiğimiz soya fasulyelerinden elde ediyoruz.

Laktoz içermez

%100 Vegan

Koruyucu içermez

GDO’suz

Uluslararası FSSC 22000 sertifikalı


SATIN AL

İçindekiler: Su, soya fasulyesi, magnezyum klorür, tuz.

Alerjen: Soya içerir. Eser miktarda gluten, kereviz ve hardal içerebilir.

 

Yerli soya tohumlarından üretilen soya fasulyesinin sütünün kesilmesiyle elde edilir.

Soğuk ya da sıcak olarak tüketilebilir, rendelenebilir ya da ince dilimler halinde sunulabilir

Kızartılarak ya da çiğ olarak tüketilebildiği gibi salata, makarna, menemen gibi farklı tariflerde de kullanılabilir.

Enerji ve besin değerleri

100 g için

Enerji (kj/kcal)

572/ 137

Yağ (g)

8,93

Doymuş Yağ (g)   

0,77

Karbonhidrat (g)

2,23

Şekerler (g)

0,17

Protein (g)

11,87

Tuz (g)

1,70

Veggy Tofu Omleti


  • 300 g Veggy Tofu
  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1/2 küçük soğan
  • 1 küçük köy biberi
  • 1/2 kırmızı biber
  • 1/2 çay kaşığı toz kişniş
  • 1/2 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı toz zerdeçal
  • 1 çorba kaşığı doğranmış kişniş
  • 200 g konserve siyah fasulye
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı:

Tofuyu süzüp çatalla ufalayın. Yapışmaz tavada orta ateşte yağı ısıtın, soğan ve biberleri 3 dk pişirin. Toz kişniş ve kimyonu ekleyip 1 dk pişirin.

Tofu ve zerdeçalı ekleyip 1-2 dk karıştırarak pişirin. En son siyah fasulye, taze kişniş, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.