Tofu binlerce yıllık geçmişe sahip, geleceksel bir Uzakdoğu yiyeceğidir. Soya fasulyesinin sütünün kesilmesiyle elde edilir. Kendine özgü hafif bir lezzeti vardır ve oldukça emicidir. Kolayca marine edilebilir, kızartılabilir, sotelenebilir, dilimlenerek veya ufalanarak kullanılabilir. Tüm dünyada, bitkisel protein denilince ilk akla gelen yiyecektir.

100 g için Besin Öğeleri:

Enerji (kj/kcal)
545/130
Yağ (g)
9,37
Karbonhidrat (g)
0,9
Protein (g)
10,65

İçindekiler: Soya fasulyesi, magnesium klorür, tuz

*Alerjen olarak soya içermektedir.

Kullanım ve Servis Önerileri

Soğuk ya da sıcak olarak tüketilebilir, rendelenebilir ya da ince dilimler halinde sunulabilir