Tofu

Tofu, tüm dünyada, bitkisel protein denilince ilk akla gelen yiyecektir. Soya fasulyesinin sütünün kesilmesiyle elde edilir. Tofunun hammaddesi olan soyamızın tohumu yereldir ve klasik ıslah yöntemi ile geliştirilmiş, kimyasal ilaç ve gübre kullanılmadan üretilmiştir.

100 g için Besin Öğeleri:

Enerji (kj/kcal)
136,7 / 571,69
Toplam Yağ (g)
8,93
  – Doymuş Yağ (g)
0,77
  – Doymamış Yağ (g)
8,16
Karbonhidrat (g)
2,23
  – Şeker (g)
0,17
Protein (g)
11,87
Tuz (g)
1,7
Lif(g)
2,15

İçindekiler: Soya fasulyesi, magnesium klorür, tuz

*Alerjen olarak soya içermektedir.