Et yemeyen misafirlerinize menünüzden ne önerirsiniz?
Et yemeyenlerin salata veya makarna yiyeceği inanışı artık geride kaldı. Bir çok ülkede et tüketimi azalırken, bitkisel proteinlerden yapılan et benzeri ürünler hızla yaygınlaşıyor. Etin yerini, kaynağı hayvansal olmayan yeni proteinler alıyor.
Sadece vegan veya vejetaryenleri hedefleyerek değil, özellikle et tüketimini azaltan veya bazı öğünlerini etsiz geçirmeyi tercih eden geniş bir kitle için menülerde vegan seçenekler hem artıyor, hem de sebzeden uzaklaşıp bir protein çeşidi olarak sunuluyor.
Biz de bu değişimin ve tüketici beklentisinin farkında olarak, marketlerdeki et benzeri ürünlerimizden edindiğimiz tecrübeleri, profesyonel mutfaklar için en uygun olabilecek ürünleri geliştirmek için kullandık.
Misafirleriniz için, hayvansal yerine bitkisel proteinli köfte, kıyma, schnitzel gibi ürünlerle kolaylıkla vegan opsiyonlar sunabilmenizi istedik.
“Et olmadığını söylemezseniz anlayamayabilirler!”
Bu cümleyi Vegburger ürünümüzü beğenisine sunduğumuz hemen her şeften duyduk.
Dondurulmuş ve uzun raf ömrüne sahip yüksek proteinli vegan ürünlerimiz, et ürünlerine benzer görüntüde ve şekilde. Pişirilme yöntemleri de aynı. Ayrıca dilerseniz, kendi yorumunuzla bambaşka lezzetlere dönüştürebilmeniz için çiğ olarak donduruluyor.
Ürünlerimizi mutfağınızda denemek ve birlikte menü alternatifleri oluşturmak için bizi arayabilirsiniz.

Soya fasulyesi, magnezyum klorür, tuz.
Alerjen olarak soya içermektedir.


Soğuk ya da sıcak olarak tüketilebilir, rendelenebilir ya da ince dilimler halinde sunulabilir.

Agave ve soya soslu tofu

Kızarmış tofulu salata

Tofu scramble

Tofu (su, soya fasulyesi, magnezyum klorür, tuz), soya sosu (su, soya fasulyesi, buğday, tuz), sıvı tütsü aroması.
Alerjen olarak soya ve buğday içermektedir.


Soğuk ya da sıcak olarak tüketilebilir, rendelenebilir ya da ince dilimler halinde sunulabilir.

Vegan kase

Tofu satay

Tütsü aromalı tofulu sandviç

Bezelye proteini, hindistan cevizi yağı, ayçiçek yağı, soğan, metilselüloz, bezelye lifi, doğal aromalar, doğal renklendiriciler, tuz, meyve şekeri, karabiber, maya ekstraktı, sitrik asit.


Pişirmeden önce yaklaşık bir gün buzdolabında çözdürülür. Oda sıcaklığında çözdürülmesi veya tam çözdürülmeden pişirilmesi önerilmez. Önceden ısıtılmış yağsız tava veya ızgarada her iki tarafı 2-3 dakika pişirilir.

Vegan burger

Tekstüre soya proteini, ayçiçek yağı, soğan, metilselüloz, bezelye lifi, tuz, aroma vericiler, renklendiriciler, tuz, karabiber, maya ekstraktı, sitrik asit.
Alerjen olarak soya içermektedir.


Dondurulmuş olarak kızgın, yağsız yüzeyde sıkça çevirerek pişirilir. Bir gün önceden buzdolabında çözdürülerek de pişirilebilir.

Vegan burger


Bezelye proteini, ekmek kırıntısı (buğday unu, su, tuz, maya, tatlı kırmızı biber özütü, zerdeçal özütü, biberiye özütü) buğday nişastası, ayçiçek yağı, soğan, sebze lifi, mısır nişastası, patates nişastası, metilselüloz, tuz, doğal aromalar, meyve şekeri, karabiber, sitrik asit.
Alerjen olarak buğday içermektedir.


Dondurulmuş olarak, altın rengini alana kadar fritözde kızartılır.

Vegan schnitzel

Tofu (%34,5)(Soya fasulyesi, su, magnezyum klorür, tuz), buğday gluteni, soya sosu (su, soya fasulyesi, buğday, tuz), su, rafine ayçiçek yağı, rafine zeytinyağı, buğday nişastası, paprika, kurutulmuş soğan, kurutulmuş sarımsak, maya ekstraktı, karabiber, aroma vericiler, biberiye, maltodekstrin.
Alerjen olarak soya ve buğday içermektedir.



Kendi yağıyla veya biraz yağ eklenerek tavada 5 dakika ısıtılır.

Vegan döner dürüm

Vegan döner

Vegan Philly Steak sandviç

Su, soğan, buğday gluteni, rafine ayçiçek yağı, tofu (soya fasulyesi, su, magnezyum klorür, tuz), tekstüre edilmiş bezelye proteini, soya sosu, maya özütü, sarımsak, buğday nişastası, maydanoz, maltodekstrin, baharat karışımı, havuç lifi, karabiber, tuz, aroma vericiler.
Alerjen olarak soya ve buğday içermektedir.


Izgara ya da az yağlı tavada ısıtılır.

Vegan köfte

Vegan köfte sandviç

Vegan islim kebabı

Bezelye proteini, ekmek kırıntısı (buğday unu, maya, tuz, doğal renklendirici), rafine ayçiçek yağı, soğan, bezelye lifi, mısır nişastası, patates nişastası, buğday nişastası, metil selüloz, maya özütü, doğal aroma vericiler, meyve şekeri, kereviz aroması, sitrik asit.
Alerjen olarak gluten ve kereviz içermektedir.

Fritözde veya tavada kızgın derin yağda kızartılır.

Vegan schnitzel

Tekstüre bezelye proteini.



Ağırlığının en az 3 katı kadar su çeker. Soğuk veya sıcak suda bekletilip yemeklere eklenebilir. Islatma suyuna tuz, baharat ve diğer tatlandırıcılar katılabilir. Sulu yemeklere kuru olarak da ilave edilebilir. Çorba, börek, lazanya, bolonez sos ve her yemekte kullanılabilir. Proteini arttırılmak istenen granola, protein bar, müsli gibi tatlı yiyeceklere de uygundur.

Vegan karnıyarık

Vegan bolonez soslu makarna

Protein bar

Tekstüre bezelye proteini.


Ağırlığının en az 3 katı kadar su çeker. Soğuk veya sıcak suda bekletilip yemeklere eklenebilir. Islatma suyuna tuz, baharat ve diğer tatlandırıcılar katılabilir. Sulu yemeklere kuru olarak da ilave edilebilir. Çorba, börek, lazanya, bolonez sos ve her yemekte kullanılabilir. Proteini arttırılmak istenen granola, protein bar, müsli gibi tatlı yiyeceklere de uygundur.

Vegan kokoreç

Vegan tantuni

Vegan taco

Bezelye proteini, yulaf, galeta unu (buğday unu, su, maya, tuz), kurutulmuş soğan, çiya tohumu, pirinç unu, kurutulmuş bitki karışımı, kurutulmuş sarımsak, tuz.
Alerjen olarak buğday içermektedir.



200g Vegan Köfte Karışımı, çukur bir kapta 300 ml (1,5 bardak) sıcak su eklenerek kaşıkla hafifçe karıştırılır. 15 dakika soğumaya bırakılır. Soğuyan harç iyice yoğurulur. Köfteler istenilen boyutta şekillendirilir. Yapışmaz bir tavaya yağ eklenerek orta ateşte kızartılır.

Vegan köfte

Misket köfte

Ev yapımı burger
