BİTKİ BAZLI YEMEKLİK

Veggy’den yepyeni bir lezzet! Bol proteinli bitkisel yemeklik karışım. İster kahvaltıda, ister yemekte kullan. Her tarife mükemmel uyum sağlar.

15 gr. protein / 100 gr.

%100 Vegan

GDO’suz

Koruyucu içermez

Uluslararası FSSC 22000 sertifikalı

0 Şeker

BİTKİ BAZLI YEMEKLİK

Veggy’den yepyeni bir lezzet! Bol proteinli bitkisel yemeklik karışım. İster kahvaltıda, ister yemekte kullan. Her tarife mükemmel uyum sağlar.

15 gr. protein / 100 gr.

%100 Vegan

GDO’suz

Koruyucu içermez

Uluslararası FSSC 22000 sertifikalı

0 Şeker


SATIN AL

Veggy Bitki Bazlı Kayseri Yağlama


İçindekiler:

  • Vegan tortilla
  • Vegan yoğurt
  • Maydanoz

 

İç Harcı İçin:

  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 3 adet biber
  • Veggy bitki bazlı yemeklik
  • Bir çay kaşığı tuz
  • Bir çay kaşığı pul biber
  • Bir çay kaşığı karabiber
  • Bir çay kaşığı toz biber
  • Bir çay kaşığı kimyon
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Doğranmış domates konservesi
  • 1 çay bardağı ılık su

İç Harcı İçin:

2 yemek kaşığı sıvı yağda küp küp doğranmış 1 tane soğan ve 1 diş sarımsak kavrulur. Doğranmış 3 tane biber tavaya eklenerek kavurma işlemine devam edilir. Üzerine Bitki Bazlı Yemeklik eklenerek pişirme işlemine devam edilir. Ardından birer çay kaşığı tuz, pul biber, karabiber, toz biber, kimyon ve birer yemek kaşığı biber ve domates salçası eklenerek pişirme işlemine devam edilir. Üzerine doğranmış domates konservesi eklenerek pişirme işlemi tamamlanır. Biraz kavurduktan sonra 1 çay bardağı ılık su ilave edilir.

 

Hazırlanışı:

Vegan tortillanın üzerine hazırlanan harç yayılır, bu işlem tekrar edilerek tortillalar üst üste koyulur. Ardından en üstüne vegan yoğurt ve maydanoz eklenerek servis edilir.


Bitki Bazlı Taco


İçindekiler

  • Vegan taco kabuğu
  • Marul
  • Acı sos
  • Guacamole sos
  • Soğan turşusu
  • Lime

 

İç Harcı İçin:

  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet biber
  • Bitki bazlı yemeklik
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı acı sos
  • 200 gram doğranmış domates konservesi
  • 80-100 gram Meksika fasulyesi

İç Harcı için:

2 yemek kaşığı sıvı yağda küp küp doğranmış yarım soğan ve 1 diş sarımsak kavrulur. Doğranmış 1 adet biber tavaya eklenerek kavurma işlemine devam edilir. Ardından 150 gram Bitki Bazlı Yemeklik eklenerek pişirme işlemine devam edilir. Daha sonra birer çay kaşığı tuz, pul biber, karabiber, 1 tatlı kaşığı acı sos, 200 gram doğranmış domates konservesi ve 80-100gr Meksika fasulyesi eklenerek pişirme işlemine devam edilir.

 

Hazırlanışı:

Harç piştikten sonra vegan taco kabuklarına sırasıyla doğranmış marul, hazırlanan harç, acı sos, guacamole sos ve soğan turşusu koyulur, üzerine lime sıkılarak servis edilir.

İçindekiler: Su, bezelye proteini, bitkisel yağ (hindistan cevizi, ayçiçek yağı), protein bazlı karışım (buğday gluteni, bezelye proteini, bezelye nişastası, kıvam arttıcı (metilseluloz)), bitkisel lifli karışım (bezelye lifi, kıvam arttırıcı (metilseluloz)), doğal aroma vericiler, renklendiriciler (pancar konsantresi, karamelize şeker), maya ekstraktı.

Alerjen: Gluten içerir. Eser miktarda soya, hardal ve kereviz içerebilir.

Enerji ve besin değerleri

100 g için

Enerji (kj/kcal)

862/206

Yağ (g)

14

Karbonhidrat (g)

2,21

Protein (g)

15

Tuz (g)

1,54