BİTKİ BAZLI SOTELİK
Sote ve stir-fry tekniğiyle hazırladığınız yemekler için mükemmel bir protein kaynağı. Biraz baharat ve birkaç malzemeyle mucizevi lezzetlere imza atabilirsin.
1 porsiyonda 33 gr. protein
%100 Vegan
Koruyucu içermez
GDO’suz
0 şeker
Uluslararası FSSC 22000 sertifikalı
BİTKİ BAZLI SOTELİK
Sote ve stir-fry tekniğiyle hazırladığınız yemekler için mükemmel bir protein kaynağı. Biraz baharat ve birkaç malzemeyle mucizevi lezzetlere imza atabilirsin.
1 porsiyonda 33 gr. protein
%100 Vegan
Koruyucu içermez
GDO’suz
0 şeker
Uluslararası FSSC 22000 sertifikalı
Bitki Bazlı Çanak Kebabı
İç Harcı İçin:
- Yarım soğan
- 1 diş sarımsak
- 1 adet yeşil biber
- Veggy bitki bazlı sotelik
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Domates veya doğranmış domates konservesi
- Kekik
- Pul biber
- Bostan patlıcanı
- Bir tutam tuz
- Salça
- Bir tutam maydanoz
Harcı için:
2 yemek kaşığı sıvı yağ eklenmiş tavaya küp küp doğranmış yarım soğan, bir diş sarımsak, 1 adet doğranmış yeşil biber ve bitki bazlı sotelik eklenerek kavrulur ardından birer yemek kaşığı domates ve biber salçası eklenerek kavurmaya devam edilir. Ardından doğranmış domates ve/veya doğranmış domates konservesi, kekik, karabiber ve pul biber eklenerek kavurma işlemine devam ederek pişirme tamamlanır.
Hazırlanışı:
Bostan patlıcanın içi oyulur, fırça yardımı ile iç ve dış çeperi yağlanır ardından tuz eklenir. Fırında 200°’de patlıcan kızarana kadar fırınlanır. Hazırlanan iç harç patlıcanın içine koyulur. Üstüne salçalı sos eklenir. Patlıcanın kesilen üst kısmı ile kapatılır. Önceden ısıtılmış Arında 180°C’de 10 dakika pişirilir. Fırından çıkıktan sonra maydanoz ile süslenip servis edilir.
İçindekiler: Su, tekstüre protein (bezelye, buğday gluteni), doğal aroma vericiler.
Alerjen: Gluten içerir. Eser miktarda soya, kereviz ve hardal içerebilir.
Enerji ve besin öğeleri |
100 g için |
Enerji (kj/kcal) |
483/115 |
Yağ (g) |
1,93 |
Doymuş Yağ (g) |
1,25 |
Karbonhidrat (g) |
1,05 |
Şekerler (g) |
0,00 |
Protein (g) |
22,38 |
Tuz (g) |
1,30 |