BİTKİ BAZLI SOTELİK

Sote ve stir-fry tekniğiyle hazırladığınız yemekler için mükemmel bir protein kaynağı. Biraz baharat ve birkaç malzemeyle mucizevi lezzetlere imza atabilirsin.

1 porsiyonda 33 gr. protein

%100 Vegan

Koruyucu içermez

GDO’suz

0 şeker

Uluslararası FSSC 22000 sertifikalı

BİTKİ BAZLI SOTELİK

Sote ve stir-fry tekniğiyle hazırladığınız yemekler için mükemmel bir protein kaynağı. Biraz baharat ve birkaç malzemeyle mucizevi lezzetlere imza atabilirsin.

1 porsiyonda 33 gr. protein

%100 Vegan

Koruyucu içermez

GDO’suz

0 şeker

Uluslararası FSSC 22000 sertifikalı


SATIN AL

Bitki Bazlı Çanak Kebabı


İç Harcı İçin:

  • Yarım soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet yeşil biber
  • Veggy bitki bazlı sotelik
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Domates veya doğranmış domates konservesi
  • Kekik
  • Pul biber
  • Bostan patlıcanı
  • Bir tutam tuz
  • Salça
  • Bir tutam maydanoz

Harcı için:

2 yemek kaşığı sıvı yağ eklenmiş tavaya küp küp doğranmış yarım soğan, bir diş sarımsak, 1 adet doğranmış yeşil biber ve bitki bazlı sotelik eklenerek kavrulur ardından birer yemek kaşığı domates ve biber salçası eklenerek kavurmaya devam edilir. Ardından doğranmış domates ve/veya doğranmış domates konservesi, kekik, karabiber ve pul biber eklenerek kavurma işlemine devam ederek pişirme tamamlanır.

 

Hazırlanışı:

Bostan patlıcanın içi oyulur, fırça yardımı ile iç ve dış çeperi yağlanır ardından tuz eklenir. Fırında 200°’de patlıcan kızarana kadar fırınlanır. Hazırlanan iç harç patlıcanın içine koyulur. Üstüne salçalı sos eklenir. Patlıcanın kesilen üst kısmı ile kapatılır. Önceden ısıtılmış Arında 180°C’de 10 dakika pişirilir. Fırından çıkıktan sonra maydanoz ile süslenip servis edilir.

İçindekiler: Su, tekstüre protein (bezelye, buğday gluteni), doğal aroma vericiler.

Alerjen: Gluten içerir. Eser miktarda soya, kereviz ve hardal içerebilir.

Enerji ve besin öğeleri

100 g için

Enerji (kj/kcal)

483/115

Yağ (g)

1,93

Doymuş Yağ (g)

1,25

Karbonhidrat (g)

1,05

Şekerler (g)

0,00

Protein (g)

22,38

Tuz (g)

1,30